ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αντιηλιακά

Τα αντιηλιακά προϊόντα σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν το δέρμα από την επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Η ηλιακή ακτινοβολία περιλαμβάνει υπεριώδη (UV) ακτινοβολία, η οποία μπορεί να προκαλέσει καύσους, φωτογήρανση, και άλλα προβλήματα αν δεν προστατευτεί το δέρμα επαρκώς.

Τα αντιηλιακά προϊόντα περιλαμβάνουν κρέμες, λοσιόν και σπρέι που περιέχουν αντηλιακά φίλτρα που απορροφούν ή ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία. Επίσης, πολλά από αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν ενυδατικά συστατικά για να βοηθήσουν στην ενυδάτωση του δέρματος κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο.

Είναι σημαντικό να εφαρμόζονται αντιηλιακά προϊόντα κατάλληλα και συχνά κατά τη διάρκεια της έκθεσης στον ήλιο, ιδίως σε ευαίσθητες περιοχές του σώματος και κατά τις ώρες που οι ακτίνες UV είναι πιο έντονες.


103 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής