ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Η κόπωση της εμμηνόπαυσης και τι μπορείτε να κάνετε για αυτή

Η κόπωση της εμμηνόπαυσης και τι μπορείτε να κάνετε για αυτή

Η κόπωση της εμμηνόπαυσης και τι μπορείτε να κάνετε για αυτή

Η εμμηνόπαυση ενώ είναι μια απόλυτα φυσιολογική φάση στη ζωή μιας γυναίκας, συχνά συνοδεύεται από ποικίλες αλλαγές και συμπτώματα. Η κούραση είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, και υπάρχουν αρκετοί λόγοι που μπορούν να προκαλέσουν αυτήν την αύξηση της κούρασης σε αυτήν τη φάση της ζωής της γυναίκας.

Οι 3 πιο συχνοί λόγοι κόπωσης κατά την εμμηνόπαυση...

Ορμονικές Αλλαγές: Κατά την εμμηνόπαυση, τα επίπεδα των ορμονών, όπως τα οιστρογόνα και η προγεστερόνη, μειώνονται δραματικά. Αυτές οι ορμονικές μεταβολές μπορούν να επηρεάσουν την ενέργεια και την ψυχική κατάσταση της γυναίκας.

Διαταραχές Ύπνου: Οι διαταραχές του ύπνου είναι συχνές κατά την εμμηνόπαυση, είτε λόγω των ορμονικών αλλαγών είτε λόγω άλλων συμπτωμάτων όπως οι νυχτερινές εφιδρώσεις. Η έλλειψη ύπνου μπορεί να οδηγήσει σε συνεχόμενη κόπωση.

Σωματικές Αλλαγές: Οι φυσικές αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα κατά την εμμηνόπαυση, όπως η μείωση της πυκνότητας των οστών ή η αύξηση του σωματικού λίπους, μπορεί να συμβάλλουν στην αίσθηση κόπωσης.

.... και οι 3 πιο αποτελεσματικοί τρόποι να για να την αντιμετωπίσετε

Υγιεινή Διατροφή & Άσκηση: Μια ισορροπημένη διατροφή και η τακτική άσκηση μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της κόπωσης, όσο καιι αν αυτό σας ακούγεται αντιφατικό. Η άσκηση μπορεί να βελτιώσει την αντοχή και να βοηθήσει στη διατήρηση της ενέργειας.

Διαχείριση Στρες: Τεχνικές όπως η γιόγκα, ο διαλογισμός και η μείωση των ενεργοποιητών του στρες μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της κούρασης και στη βελτίωση της γενικής ψυχολογικής κατάστασης.

Femarelle Recharge: Το εξειδικευμένο και κλινικά δοκιμασμένο για την αποτελεσματικότητα του σε πολλά εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα Femarelle Recharge, βοθάει καθημερινά χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο να βιώσουν την εμμηνόπαυση γεμάτες ενέργεια και αισιοδοξία. Ίσως να είναι η στιγμή να το δοκιμάσετε και εσείς. Απόλυτα φυσικό, χωρίς ορμόνες, με την υποστήριξη κορυφαίων γυναικολόγων και ενδοκρινολόγων παγκόσμιας επιστημονικής αναγνώρισης.

Εάν λοιπόν βρίσκεστε στην εμμηνόπαυση και νιώθετε πως τα επίπεδα της ενέργειας σας έχουν πια εξαντληθεί, σταματήστε να υπομένετε κάτι που δεν αξίζετε. Αποκτήσετε ξανά τον έλεγχο της ζωής σας με τη βοήθεια του γιατρού σας και την εξειδικευμένη υποστήριξη του Femarelle Recharge

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής