ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Kολπική ξηρότητα: μας αφορά

Kολπική ξηρότητα: μας αφορά

 

Όλες οι γυναίκες άλλοτε λιγότερο και άλλοτε περισσότερο έχουμε νιώσει το αίσθημα της φαγούρας, του καψίματος και του ερεθισμού στον κόλπο μας,


χωρίς την ταυτόχρονη παρατήρηση υπερεκκρίσεων που θα μας οδηγούσαν στη σκέψη κάποιας τοπικής λοίμωξης, ενώ η πραγματοποίηση της σεξουαλικής επαφής αποδεικνύεται ως μία οδυνηρή & επίπονη πράξη την περίοδο εκείνη.

 

Ο λόγος είναι η κολπική ξηρότητα. Οι μεταβολές των γυναικείων ορμονών, των οιστρογόνων, είναι η κύρια αιτία εμφάνισης της κολπικής ξηρότητας σε όλες τις ηλικίες και τις περιόδους της ζωής κάθε γυναίκας. Η εγκυμοσύνη, ο θηλασμός, η εμμηνόπαυση, η λήψη κάποιων φαρμάκων, η ακτινοβόληση, κάποιες νόσοι αλλά ακόμα και η έντονη σωματική άσκηση και το καθημερινό stress οδηγούν πολύ συχνά στην εμφάνιση της κολπικής ξηρότητας εξαιτίας της μεταβολής των επιπέδων οιστρογόνων που προκαλούν.

 

Κάθε γυναίκα θα νιώσει κάποια στιγμή της ζωή της κολπική ξηρότητα, όποιος όμως και να είναι ο λόγος που οδήγησε στην εμφάνισή της, οι δυσάρεστες ενοχλήσεις που τη συνοδεύουν οδηγούν σε μείωση της άνεσης και της αυτοπεποίθησης της γυναίκας καθώς και στη στέρηση της ευχαρίστησης κάποιων απολαύσεων της ζωής.

 

Υπάρχει λύση

Για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κολπικής ξηρότητας και για την ανακούφιση των δυσάρεστων ενοχλήσεων που τη συνοδεύουν, η ελληνική φαρμακευτική βιομηχανία INTERMED ανέπτυξε τα εξειδικευμένα προϊόντα EVA MOIST & EVA MOIST LONG ACTING τα οποία ενυδατώνουν και προστατεύουν τον κολπικό βλεννογόνο με απόλυτα φυσικό τρόπο χωρίς τη δράση ορμονών ή φαρμακευτικών ουσιών ενώ παράλληλα ανακουφίζουν άμεσα από τον ερεθισμό, τον κνησμό και τον καύσο.

Σωληνάριο με γέλη & 9 κολπικοί εφαρμοστές μίας χρήσης: Υγραντική και λιπαντική αιδοιοκολπική γέλη για την αποτελεσματική ενυδάτωση και λίπανση του κόλπου και των εξωτερικών γεννητικών οργάνων. Με εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης για την άμεση ανακούφιση του κνησμού, του καύσου και του ερεθισμού. 9 προγεμισμένοι με γέλη κολπικοί εφαρμοστές μίας χρήσης. Μακράς διάρκειας δράσης υγραντική κολπική γέλη εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ.

Επαναφέρει άμεσα και διατηρεί για μέρες τη φυσιολογική υγρασία του κόλπου και παράλληλα ενισχύει την αναπλαστική και επουλωτική ικανότητα του κολπικού βλεννογόνου. Με εκχυλίσματα χαμομηλιού και αλόης για την άμεση ανακούφιση του κνησμού, του καύσου και του ερεθισμού. Χωρίς ορμόνες ή φαρμακευτικές ουσίες.

 

Συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο ή το φαρμακοποιό σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής