Κολλαγόνο σε Πεπτίδια από Βοοειδή σε φακελάκια για εύκολη μεταφορά, για όσους βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση.
Είναι σε μορφή σκόνης, ουδέτερο στη γεύση και αναμειγνύεται με νερό, καφέ, smoothies, κ.α. Είναι ιδανικό για να ξεκινήσετε την πρωινή σας ρουτίνα, μαζί με ζεστά ή κρύα ροφήματα. Ωστόσο, μπορεί να καταναλωθεί οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
10g Πεπτίδια Κολλαγόνου
- Για Νεανική Όψη & Λαμπερή Επιδερμίδα*
- Για Μαλλιά, Νύχια & Δέρμα*
- Για Υγιή Οστά & Μύες**
Χωρίς Γλουτένη
Ιδανικό με Ζεστά ή Κρύα Ροφήματα
*Πεπτίδια κολλαγόνου: Υποστηρίζουν την εμφάνιση των μαλλιών και των νυχιών, βοηθούν στην ενυδάτωση & τον τόνο του δέρματος, και μπορεί να μειώσουν τις λεπτές γραμμές & ρυτίδες**Πρωτεΐνες: Συμβάλλουν στη διατήρηση της μυϊκής μάζας και της φυσιολογικής κατάστασης των οστώνΥδρολυμένο Κολλαγόνο. Χωρίς Γλουτένη.
Το κολλαγόνο είναι η κύρια πρωτεΐνη στο σώμα. Αντιπροσωπεύει σχεδόν το 30% της συνολικής πρωτεΐνης του οργανισμού & το 75% της πρωτεΐνης στο δέρμα. Δεύτερη σε αφθονία ουσία, μετά το νερό
Είναι βασικό δομικό συστατικό των συνδετικών ιστών. Και βρίσκεται σχεδόν παντού, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος, οστών, συνδεσμων, μυών, τενόντων και αρθρώσεων.
Τα πεπτίδια κολλαγόνου χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα βασικών αμινοξέων: Γλυκίνη, Προλίνη και Υδροξυπρολίνη.
- Τα αμινοξέα στο κολλαγόνο είναι τα ίδια που συναντάμε σε δέρμα, αρθρώσεις και οστά
- Αυτά αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 50% του συνολικού περιεχομένου σε αμινοξέα
- Αυτή η ειδική σύνθεση από αμινοξέα παρέχει στα πεπτίδια κολλαγόνου μοναδικές ιδιότητες που δεν μπορούν να βρεθούν σε άλλες πρωτεΐνικές πηγές.
Γιατί χρειαζόμαστε κολλαγόνο;
- Το σώμα γίνεται λιγότερο αποδοτικό στην παραγωγή κολλαγόνου μεγαλώνοντας: Καθώς μεγαλώνουμε, η ενδογενής παραγωγή του κολλαγόνου στο σώμα, αρχίζει να μειώνεται μετά την ηλικία των 30.
- Σημάδια γήρανσης μπορεί να είναι αποτέλεσμα μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου: Λόγω της μειωμένης παραγωγής κολλαγόνου, μπορεί να εμφανίζονται κάποια πρώτα σημάδια γήρανσης.
- Oι διατροφικές προτιμήσεις και τα μοτίβα έχουν αλλάξει τις τελευταίες δεκαετίες: Αιώνες πριν, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν οστά, ζωμούς, όργανα και τένοντες για να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με ολόκληρες ζωικές πηγές διατροφικού κολλαγόνου.
Οφέλη κολλαγόνου:
- Ελαστικότητα Δέρματος
- Υγεία Αρθρώσεων & Οστών
- Δυνατοί τένοντες & σύνδεσμοι
- Ενυδάτωση δέρματος
- Υποστήριξη μαλλιών, δέρματος, νυχιών
Συστατικά: Πεπτίδια Κολλαγόνου από βοοειδή.
Γεύση: Ουδέτερη.
Αρ.Γνωστ.ΕΟΦ: 28700/10-03-2025
Χρήση:
Συνιστώμενη για Ημερήσια Κατανάλωση Δόση: Προσθέστε 1 scoop σε 250ml ζεστού ή κρύου ροφήματος και ανακατέψτε καλά.
Barcode: 8445290113221