ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Liposan

Η περιποίηση των χειλιών με Liposan φροντίζει, θρέφει και επαναφέρει τα ταλαιπωρημένα χείλη στη φυσική τους κατάσταση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διατηρείτε τα χείλη ενυδατωμένα και να τα προστατεύετε από κλιματικούς και εποχικούς παράγοντες.

Τα χείλη χρειάζονται ειδική φροντίδα γιατί έχουν διαφορετική δομή από το υπόλοιπο της επιδερμίδας σας. Η επιφάνειά τους είναι εξαιρετικά λεπτή και ευαίσθητη. Επιπλέον, τα χείλη δεν έχουν ιδρωτοποιούς ή σμηγματογόνους αδένες, παρά μόνο μία μικρή ποσότητα μελανίνης για την προστασία τους από τις βλαβερές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου.

Εξαιτίας όλων αυτών, τα χείλη χρειάζονται ενισχυμένη ενυδάτωση, καθώς και ιδιαίτερη φροντίδα και προστασία από τη γενική καταπόνηση και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.
11 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής