ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Lanes

 

Η Lanes είναι μία μάρκα συμπληρωμάτων διατροφής, με παρουσία στην Ελληνική αγορά από το 1981, η οποία διακινείται από την Γρ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε., μητρική εταιρεία του Ομίλου Σαράντη.

Με παρουσία στις περισσότερες κατηγορίες συμπληρωμάτων διατροφής, η Lanes διαθέτει 70 περίπου διαφορετικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών για την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού, την ενέργεια, την αποκατάσταση του ύπνου, τον έλεγχο βάρους και την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού γενικότερα.

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής, καθώς προσφέρει ποικιλία καινοτόμων προϊόντων άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία είναι σχεδιασμένα, για τις ξεχωριστές ανάγκες του κάθε ανθρώπου.

Η εμπιστοσύνη & η προτίμηση των καταναλωτών, έχουν κάνει τη Lanes το 4ο μεγαλύτερο brand στην κατηγορία των συμπληρωμάτων διατροφής & Νούμερο 1 μάρκα στην κατηγορία της βιταμίνης C*.

* IQVIA, στοιχεία πωλήσεων φαρμακείων σε τεμάχια full year 2021, 04 VITAM.MINER.&NUTRIT.SUPPL, κατάταξη σε MNF

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής