ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Klorane

Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια τα εργαστήρια της KLORANE δημιουργούν προϊόντα ομορφιάς, πάντα σεβόμενα τη φύση και τους θησαυρούς της!  Πως αξιοποιούν τα φυτικά εκχυλίσματα; Με μια αλυσίδα παραγωγής μοναδική στον κόσμο: τη "phytofilière", τη Διαδικασία Καθαρής Εκχύλισης!

Τα προϊόντα των Εργαστηρίων Klorane, είναι ελεγμένα από εξειδικευμένους και διακεκριμένους επιστήμονες της φαρμακευτικής και της δερμοκοσμητολογίας όπως δερματολόγους και παιδιάτρους. Έτσι κάθε προϊόν που φτάνει στα χέρια σας είναι απόλυτα ασφαλές και ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες σας, ακόμα και τις πιο απαιτητικές.

Η φιλοσοφία των εργαστηρίων Klorane βασίζεται στο πάθος για τα φυτά και τη φύση. Αυτή η φιλοσοφία εξάλλου δημιούργησε τη Phytofilière® μια διαδικασία φυτικής εκχύλισης μοναδική στον κόσμο που εγγυάται υψηλό επίπεδο ποιότητας, αποτελεσματικότητας και ασφάλειας. Τα φυτά, βρίσκονται στο κέντρο της δραστηριότητας των εργαστηρίων Klorane, είναι η πηγή αποτελεσματικότητας των προϊόντων της.

Οι εξερευνητές του φυτικού μας κόσμου, μελετούν για να αναδείξουν τα πιθανά οφέλη των εκχυλισμάτων. Μέσω των προϊόντων τους τα εργαστήρια Klorane μεταδίδουν τις αξίες τους: αυθεντικότητα, απλότητα, ασφάλεια. Σεβασμός στο περιβάλλον Ο κόσμος των φυτών απειλείται καθημερινά. Ο σεβασμός αυτής της κληρονομιάς, είναι βασικό μέλημα για τα εργαστήρια Klorane, που δεσμεύονται για την προστασία της φύσης χάρη στο ίδρυμα της εταιρίας.

Το Ινστιτούτο Klorane ευαισθητοποιεί τους νέους στη βοτανολογία με τις παιδαγωγικές του ενέργειες, προσφέρει την στήριξή του σε όλους αυτούς που μοιράζονται την πεποίθησή του (διδακτορικά, υποτροφίες για έρευνα...), είναι ο αγαπημένος συνεργάτης των φαρμακοποιών (αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια), δημιουργώντας βοτανολογικούς χώρους, οργανώνοντας ημερίδες βοτανολογίας και επισκέψεις σε κήπους σε όλη τη Γαλλία.

 

 

 

2 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής