ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Geske

Ο έξυπνος τρόπος περιποίησης της επιδερμίδας σου.

Ανακαλύψτε τα καινοτόμα προϊόντα "Beauty tech" της Γερμανικής εταιρείας GESKE.
Η μόνη εταιρεία με ολιστική προσέγγιση στην παραγωγή προϊόντων/συσκευών περιποίησης προσώπου υψηλής τεχνολογίας!

Οι ισχυροί αλγόριθμοι AI της εφαρμογής GESKE, σαρώνουν το δέρμα σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και σας παρουσιάζουν μια ακριβή ανάλυση, που επιδεικνύει τις πιθανές περιοχές βελτίωσης του δέρματός σας. Με βάση τη σάρωση δέρματος και το χρονοδιάγραμμά σας, οι αλγόριθμοι AI σας προτείνουν μία εξατομικευμένη περιποίηση, που συνεχώς προσαρμόζεται στους δικούς σας στόχους και ανάγκες της επιδερμίδας σας.

Το μέλλον λοιπόν είναι εδώ...Στη μοναδική εφαρμογή της Geske για κινητά iOS & Android, με περισσότερα από 1.000 εκπαιδευτικά videos με καθοδηγούμενες συνεδρίες σε 45 γλώσσες για εξατομικευμένη ρουτίνα ομορφιάς και εύκολη εφαρμογή των προϊόντων. Οι ρουτίνες ομορφιάς που προβάλλονται στα videos, δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με κορυφαίους δερματολόγους και ειδικούς κλινικών προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι καταναλωτές θα απολαμβάνουν μία εμπειρία “spa” στο σπίτι τους!
33 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής