ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση Caudalie

Η Caudalie αποτελεί αγαπημένη μάρκα καλλυντικών για πολλές γυναίκες. Στην Caudalie θα βρείτε προϊόντα που δεν περιέχουν συστατικά όπως parabens,θειϊκά άλατα,ορυκτά έλαια, κλπ.

Διαθέτουμε τη δική μας ομάδα ερευνητών και παρασκευαστών, με έδρα τα εργαστήριά μας στη Γαλλία. Η συνεργασία μας με τον Καθηγητή Vercauteren μας έδωσε τη δυνατότητα να κατοχυρώσουμε παγκόσμιες πατέντες. Το αμπέλι είναι ένας ανεξάντλητος πλούτος και αποτελεί για μένα την πρωταρχική πηγή έμπνευσης. Εκτός από τα πατενταρισμένα δραστικά συστατικά εκχυλίζουμε και άλλες αποκλειστικές και ενεργές ουσίες, εξαιρετικά ευεργετικές για το δέρμα.

Οι ουσίες που αποσπούμε από το αμπέλι για τις πατέντες μας προέρχονται από γαλλικούς αμπελώνες (στο Μπορντό, στην Καμπανία και στη Βουργουνδία). Χρησιμοποιούμε το μικρότερο δυνατό ποσοστό συντηρητικών (που έχουν πιστοποίηση Ecocert). Είμαστε κατά των δοκιμών προϊόντων ενάντια σε ζώα.

Οι δεσμεύσεις μας απέναντι στο περιβάλλον βρίσκονται και αυτές στην καρδιά της βιομηχανικής μας ανάπτυξης: οι συσκευασίες μας κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο χαρτί. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιούμε ανακυκλωμένο πλαστικό ή πλαστικό φυτικής προέλευσης. Ανακυκλώνουμε στον μέγιστο βαθμό για να ελαττώσουμε τα απόβλητά μας και την κατανάλωση πρώτων υλών. Βελτιστοποιούμε τα υλικά συσκευασίας και τις μεταφορές για να ελαττώσουμε τις εκπομπές CO2.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής