ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Παρουσίαση A.Vogel

H A.Vogel, είναι μία ελβετική εταιρία, που δραστηριοποιείται από το 1923, με κορυφαίας ποιότητας προϊόντα φυτοθεραπείας.

Αναπτύσσει και παρασκευάζει προϊόντα φυτοθεραπείας από εκχυλίσματα βοτάνων χρησιμοποιώντας φρέσκα βότανα. Στόχος της A.Vogel είναι να υποστηρίξει οποιονδήποτε προσπαθεί να διατηρήσει ή να ανακτήσει την υγεία του χρησιμοποιώντας φυσικά προϊόντα, βασιζόμενη στις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της Ελβετού πρωτοπόρου της ολιστικής ιατρικής, Alfred Vogel (1902-1996): Αγάπη για τη φύση και πίστη στις θεραπευτικές της ιδιότητες.

Τα φρέσκα, βιολογικά καλλιεργούμενα βότανα αποτελούν τη βάση για τα αποτελεσματικά και κλινικά αποδεδειγμένης δράσης φυτικά σκευάσματα καθώς και τα προϊόντα διατροφής που  προσφέρει η εταιρεία. Με επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με την υγεία, τη διατροφή και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η A.Vogel ενισχύει την πεποίθηση για την υιοθέτηση ενός πρότυπου υγιεινού τρόπου ζωής.
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής