ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Natura Siberica

Η Natura Siberica είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως με οργανικά, βιολογικά, φυσικά προιόντα ομορφιάς - καλλυντικά.

Η εταιρεία έχει πιστοποιητικά ECO BIO από την ICEA όπως και πιστοποιητικό 3 αστέρων από την ECOCERT (ένα πιστοποοιητικό που πολύ σπάνια δίνεται μιας και δίνεται μόνο εαν τα προιόντα που παράγονται, η σύνθεση τους, είναι με οργανικά - φυσικά συστατικά σε ποσοστό πάνω από 95%).

Τα προιόντα της Natura Siberica παιρνούν από ενδελεχή κλινικό έλεγχο για την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την δερματική συμβατότητα από τα παγκοσμίου φήμης εργαστήρια του FERRARA UNIVERSITY στην Ιταλία. Η Natura Siberica χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια. Η πλειοψηφία των άγριων βοτάνων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των καλλυντικών προϊόντων Natura Siberica είναι πιστοποιημένα βιολογικά από ICEA.

Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες.

8 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής