Cookies: Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του www.familypharmacy.gr και για την βελτίωση της δικής σας εμπειρίας όταν το επισκέπτεστε. Πατήστε το «Χ» για να συνεχίσετε ή πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.
Όροι Χρήσης: Ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr. Πατήστε το «Χ» για να συνεχίσετε ή πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Vivinor FB Health Nutraceutical 28caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για τον Πονοκέφαλο & την Ημικρανία)

Vivinor FB Health Nutraceutical 28caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για τον Πονοκέφαλο & την Ημικρανία)

 

 

* Η περιγραφή, τα χαρακτηριστικά & οι ιδιότητες παρέχονται από την εταιρεία εισαγωγής ή παραγωγής του προϊόντος.

Συμπλήρωμα διατροφής (Nutraceutical) βασισμένο στo

 • ΣΥΝΕΝΖΥΜΟ Q10 - COENZYME Q10
 • ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β2
 • ΜΑΓΝΗΣΙΟ – MAGNESIUM
 • ΡΙΒΟΦΛΑΜΙΝΗ - RIBOFLAVIN
 • ΠΑΡΘΕΝΙΟ - PARTHENIUM (Ξηρά εκχυλίσματα)
 • ΑΝΔΡΟΓΡΑΦΟΛΙΔΙΟ - ANDROGRAPHIS PANICULATA (Ξηρά εκχυλίσματα)

 

 

Περισσότερες πληροφορίες

 

Η κεφαλαλγία είναι μια επώδυνη διαταραχή της κεφαλής (μερικές φορές συνδέεται και με πόνο στο πρόσωπο ή/ και τον λαιμό).

Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μορφή πόνου. Στην Ελλάδα, επηρεάζει περίπου 1.5 εκατομμύριο άτομα με επεισοδιακή μορφή.

Οι πρωτογενείς κεφαλαλγίες έχουν 3 κύριες μορφές:

 • Ημικρανία
 • Κεφαλαλγία τάσης
 • Αθροιστική κεφαλαλγία


Η Ημικρανία παρουσιάζεται σε ποσοστό 18% των γυναικών και 6% των ανδρών, με επαναλαμβανόμενα επεισόδια, μέτριας ή σοβαρής εντάσεως, που συνδέεται με συμπτώματα όπως ναυτία, έμετο, φωτοφοβία, φωνοφοβία.

Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλές μελέτες σχετικά με την προέλευση της ημικρανίας, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη η αιτιοπαθογένειά της.

Συστατικά Vivinor 
COENZYME Q10 - Συνένζυμο Q10 (20 mg)

Το Συνένζυμο Q10, που ονομάζεται και ουβικινόνη (ή βιταμίνη Q) είναι ένα πολύ κοινό μόριο στα βιολογικά συστήματα και διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην μεταφορά ηλεκτρονίων στα μιτοχόνδρια. Τα τελευταία χρόνια το Συνένζυμο Q10 αποτέλεσε αντικείμενο πολλών κλινικών δοκιμών που επιβεβαίωσαν τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες και την αποτελεσματικότητά του στην προφύλαξη από πονοκεφάλους.

RIBOFLAVIN - Ριβοφλαβίνη (4,8 mg)

Η Ριβοφλαβίνη είναι ο σημαντικότερος συμπαράγοντας που εμπλέκεται στην οξειδωτική μιτοχονδριακή αλυσίδα. Πολλές διπλές-τυφλές, τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες με εικονικό φάρμακο κλινικές δοκιμές επιβεβαίωσαν τα κλινικά οφέλη στη μείωση της συχνότητας των επεισοδίων ημικρανίας και του βαθμού σοβαρότητας.

Πρόδρομος του μονονουκλεοτιδίου φλαβίνης (FMN) και τουφλαβινο-αδενινο-δινουκλεοτιδίου (FAD) και Καταλύτης φλαβοενζύμων στην μιτοχονδριακή αλυσίδα.
Η Βιταμίνη Β2 συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας, στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες

MAGNESIUM - Μαγνήσιο (281,25 mg)

Το Μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και των μυών, στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών και στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας.

Το Μαγνήσιο συμμετέχει ενεργά στον έλεγχο των υποδοχέων NMDA, με αποτέλεσμα την αναστολή της εισόδου ασβεστίου στο κύτταρο. Είναι ρυθμιστής της νευρωνικής διέγερσης με τη μεσολάβηση του υποδοχέα NMDA.

Διάφορα πειράματα έχουν επισημάνει ότι τα επίπεδα Μαγνησίου είναι χαμηλότερα σε ασθενείς με ημικρανία.

Ο ρόλος του Μαγνησίου στην προφύλαξη και την μείωση του πόνου από ημικρανίες έχει τεκμηριωθεί σε πολυάριθμες κλινικές μελέτες

Η μυοχαλαρωτική δράση του Μαγνησίου βοηθά στην μείωση των καταστάσεων που σχετίζονται με το άγχος.

 
PARTHENIUM (Tanacetum parthenium)  - Παρθένιο (ξηρά εκχυλίσματα 150 mg)

Το Παρθένιο (Tanacetum parthenium), μέλος της οικογένειας των Compositae, είναι ένα πολυετές ποώδες φυτό ευρύτερα γνωστό ως Χρυσάνθεμο. Οι παρθενολίδες, η δραστική ουσία του εκχυλίσματος των φύλλων, αναστέλλει την αλγαισθησία και τη νευρογενή αγγειοδιαστολή στο τριδυμοαγγειακό σύστημα.

Οι Παρθενολίδες, ενεργά συστατικά εκχυλίσματος παρθενίου, είναι ισχυροί αναστολείς της έκφρασης NOS και της επακόλουθης σύνθεσης μονοξειδίου του αζώτου.

Οι Παρθενολίδες έδειξαν σε πειράματα, τόσο in vitro όσο και in vivo, ότι αναστέλουν με συγκεκριμένο τρόπο την ενεργοποίση του NF-kB, της προφλεγμονώδους σύνθεσης κυτοκίνης (IL-1 beta, IL-6 και TNFalpha) και την ενεργοποίηση μικρογλοιών του ΚΝΣ.

Πειράματα in vitro και σε ζώα έχουν επίσης τεκμηριώσει σημαντικά αποτελέσματα για την απελευθέρωση σεροτονίνης (5-ΗΤ) από τα αιμοπετάλια, και αναστολή της φωσφολιπάσης Α.

 
ANDROGRAPHIS PANICULATA - Ανδρογραφολίδιο (ξηρά εκχυλίσματα 100 mg)

Η Andrographis paniculata είναι ένα φυτό που ανήκει στην οικογένεια των Acantheceae, από το οποίο εξάγεται ένα ξηρό εκχύλισμα φυσικά εμπλουτισμένο με Πολυφαινόλες και φλαβονοειδή. Έχει δείξει, τόσο in vitro όσο και in vivo, μια έντονη αντινοσοκοκκική και αντιφλεγμονώδη δράση συγκρίσιμη με τα ΜΣΑΦ και τα οπιοειδή.

Το Ανδρογραφολίδιο (Andrographis Paniculata), παρουσιάζει δράση κατά του πόνου και αντι οιδηματική δράση σε ζώα.

Το Ανδρογραφολίδιο (Andrographis Paniculata), είναι ένας ισχυρός αναστολέας του NF-kB και σύνθεσης προφλεγμονωδών κυτοκινών.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ
1 ή 2 δισκία ημερησίως, να καταπίνεται με μικρή ποσότητα νερού

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
28 δισκία επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο, για την αντιμετώπιση της κεφαλαλγίας και ημικρανίας
 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

Τρόποι Πληρωμής

Σας δίνεται η δυνατότητα πληρωμής της παραγγελίας σας με τους παρακάτω τρόπους:
 
 
1. Αντικαταβολή μετρητοίς 
Τα προϊόντα που επιλέξατε αποστέλλονται με συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών (Trans All Space για το Νομό Αττικής/ACS Courier-ELTA Courier για την υπόλοιπη Ελλάδα) και εσείς πληρώνετε το χρηματικό αντίτιμο κατά την παραλαβή.
 
Το κόστος της αντικαταβολής για συνολικό ποσό κάτω των 39 ευρώ, είναι 1,90€ (με Φ.Π.Α.) ανεξαρτήτως προορισμού (Ισχύει μόνο για την Ελλάδα).
 
 
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΟΡΩΝ ΚΟΣΤΟΣ COURIER ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 39€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 39€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
       
ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 39€ 2€ 1,90€**
ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 39€ 3€ 1,90€**

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

**Σε περίπτωση αγοράς με ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, PAYPAL ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ δεν υπάρχει χρέωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

***Ο τρόπος πληρωμής με Αντικαταβολή ισχύει μόνο για την Ελλάδα.
 
2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
 
Το αντίτιμο της παραγγελίας σας το καταθέτετε στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Θα πρέπει να αναφέρετε ως αιτιολογία κατάθεσης το ονοματεπώνυμο σας καθώς και τον αριθμό παραγγελίας που σας αποστέλλεται ηλεκτρονικά. Από την στιγμή που θα εμφανιστεί η πληρωμή στο on-line τραπεζικό σύστημα των συνεργαζόμενων τραπεζών, θα προχωρήσει η παραγγελία σας στο στάδιο της εκτέλεσης.
 
 • Για συνολικές αγορές κάτω από 39€, υπάρχει χρέωση courier 2€ για το Νομό Αττικής και 3€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Για συνολικές αγορές άνω των 39€, δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση.
 
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί  που μπορείτε να πραγματοποιείτε τις καταθέσεις είναι:
EUROBANK: IBAN GR02 0260 2450 0006 2020 0710 031 | Αρ. Λογαριασμού: 0026.0245.620200710031
ΠΕΙΡΑΙΩΣ:  ΙΒΑΝ GR85 0172 0190 0050 1903 8883 918 | Αρ. Λογαριασμου: 5019038883918
ALPHA BANK: IBAN: GR29 0140 3010 3010 0200 2011 418 | Αρ. Λογαριασμού: 301002002011418
ΕΘΝΙΚΗ: IBAN GR32 0110 1210 0000 1214 4022 949 | Αριθμός Λογαριασμού:12144022949
 
Η επωνυμία του ηλεκτρονικού καταστήματος για την τραπεζική κατάθεση είναι "ΚΥΡΟΣ ΚΑΒΑΣΑΚΑΛΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε".
 
3. Μέσω Paypal
Κατά τη διάρκεια της παραγγελίας, όταν ο πελάτης επιλέξει ως τρόπο πληρωμής το Paypal, το σύστημα με αυτοματοποιημένο τρόπο τον μεταφέρει μέσω ασφαλούς σύνδεσης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα πληρωμών Paypal, όπου μπορεί να πληρώσει μέσω λογαριασμού η πιστωτικής κάρτας το ποσό της παραγγελίας.
 
Στη συνέχεια και πάλι με αυτοματοποιημένο τρόπο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα Paypal ενημερώνει το ηλεκτρονικό κατάστημα για την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής της παραγγελίας.
 
 • Για συνολικές αγορές κάτω από 39€, υπάρχει χρέωση courier 2€ για το Νομό Αττικής και 3€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Για συνολικές αγορές άνω των 39€, δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση.
 
4. Χρέωση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
Το ηλεκτρονικό κατάστημα familypharmacy.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες MASTERCARD,VISA & PREPAID και οι συναλλαγές προστατεύονται μεσω συστήματος ασφαλούς ανταλλαγής πληροφοριών SSL-128bitπιστοποιημένο από την COMODO.
 
Η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας οποιουδήποτε τραπεζικού ιδρύματος της Ελλάδος ή της αλλοδαπής, πραγματοποιείται στη πλατφόρμα ασφαλών συναλλαγών e-banking της Τράπεζας EUROBANK, όπου ο πελάτης μεταφέρεται αυτόματα από το ηλεκτρονικό κατάστημα κατά τη διάρκεια λήψης της παραγγελίας του.
 
Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.familypharmacy.gr ΔΕΝ αποθηκεύει για λόγους ασφαλείας τους αριθμούς πιστωτικών καρτών ή ευαίσθητες πληροφορίες όπως τα PIN των καρτών.
 
Όλες οι online πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον στο διαδικτυακό τόπο της Τράπεζας EUROBANK.
 
 • Για συνολικές αγορές κάτω από 39€, υπάρχει χρέωση courier 2€ για το Νομό Αττικής και 3€ για την υπόλοιπη Ελλάδα.
 • Για συνολικές αγορές άνω των 39€, δεν υπάρχει καμμία επιπλέον χρέωση.
Payments
Αποστολές Εσωτερικού - Trans All Space Courier / ACS Courier / ELTA Courier
 
Για παραγγελίες άνω των 39€* και για δέμα του οποίου το βάρος δεν ξεπερνά τα 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.  Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1€* / κιλό).
 
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας είναι μικρότερη σε αξία των 39€* τα έξοδα αποστολής είναι 2€* για Αττική και 3€* για επαρχία. Σε περίπτωση που το βάρος ξεπερνά τα 2 κιλά προκύπτει extra χρέωση για κάθε κιλό (1€* / κιλό).
 
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΝΟΛΟ ΑΓΟΡΩΝ ΚΟΣΤΟΣ COURIER ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 39€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 39€ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
       
ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 39€ 2€ 1,90€**
ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 39€ 3€ 1,90€**

*Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ

**Σε περίπτωση αγοράς με ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, PAYPAL ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ δεν υπάρχει χρέωση ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

 
Για τις δυσπρόσιτες περιοχές υπάρχει ειδική χρέωση αναλόγως την περιοχή και τον νομό για παραγγελίες άνω των 3 κιλών. 
 
 • Για τηλεφωνικές ή ηλεκτρονικές παραγγελίες που γίνονται καθημερινά μέχρι τις 15:00 και εφ'όσον υπάρχουν όλα τα προϊόντα διαθέσιμα, αποστέλλονται την ίδια ημέρα και ο πελάτης παραλαμβάνει την παραγγελία του συνήθως την επόμενη εργάσιμη ημέραεκτός από αποστολές σε δυσπρόσιτες περιοχές.
 • Για όλες τις άλλες περιπτώσεις, η παράδοση των παραγγελιών πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες
 • Ειδικά για την περίπτωση των δυσπρόσιτων περιοχών ενδέχεται να χρειαστούν 1 – 2 επιπλέον εργάσιμες ημέρες για να παραδωθούν από τις εταιρείες courier.
 
Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται με τις εταιρείες ταχυμεταφορών (courier) Trans All Space, ACS Courier ή ΕΛΤΑ Courier*. Για τις παραγγελίες όπου εισάγεται ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail στα στοιχεία επικοινωνίας, ο πελάτης λαμβάνει αριθμό αποστολής καθώς και σύνδεσμο (url link) μέσω του οποίου μπορεί να παρακολουθεί την εξέλιξη τη αποστολής της παραγγελίας του.
 
*Ο χρόνος αποστολής των παραγγελιών υπάρχει περίπτωση να μεταβληθεί λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως:
 • Γενικές απεργίες
 • Κακοκαιρία
 • Πρόβληματα στις μεταφορές
 • Φυσική καταστροφή
 • Λειτουργική καθυστέρηση της εταιρείας ταχυμεταφορών
 • Αργίες Εορτών
 
Τα προϊόντα που χρειάζονται ψυγείο δεν αποστέλλονται εκτός Αττικής για λόγους ασφάλειας.
 

 

Αποστολές Κύπρου - Skynet Worldwide Courier Service

 1. ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ με SKYNET WORLDWIDE COURIER
  • Οι αεροπορικές αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται σε 2 – 3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ενώ το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 14€* για τα 2 πρώτα κιλά βάρους. Σε περίπτωση διαφορετικού βάρους, θα υπάρξει επικοινωνία για την χρέωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.
 2. ΘΑΛΛΑΣΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ με SKYNET WORLDWIDE COURIER
  • Οι αποστολές μέσω θαλλάσιας μεταφοράς στην Κύπρο πραγματοποιούνται σε 7-9 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, ενώ το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα:
   • 17€ μέχρι 10 κιλά βάρος

 

Αποστολές Εξωτερικού - DHL Courier Service

Αποστέλλουμε προϊόντα με αεροπορική μεταφορά σε 2-3 εργάσιμες ημέρες και βάρος μέχρι 2 κιλά* ανάλογα τη διαθεσιμότητα των προϊόντων προς τις παρακάτω χώρες:
 
ΧΩΡΑ ΚΟΣΤΟΣ COURIER ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
ΑΥΣΤΡΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΒΕΛΓΙΟ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΓΑΛΛΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΓΕΡΜΑΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΔΑΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΕΛΒΕΤΙΑ 21€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΙΡΛΑΝΔΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΙΣΠΑΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΙΤΑΛΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΚΥΠΡΟΣ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΛΕΤΟΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΜΑΛΤΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΜΟΝΑΚΟ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΟΛΛΑΝΔΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΟΥΓΓΑΡΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΠΟΛΩΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΡΟΥΜΑΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΣΚΟΠΙΑ 21€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΣΛΟΒΑΚΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΣΛΟΒΕΝΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΣΟΥΗΔΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΤΣΕΧΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 14€ ΕΜΒΑΣΜΑ / CREDIT CARD / PAYPAL
     

*Σε περίπτωση διαφορετικού βάρους, θα υπάρξει επικοινωνία για την χρέωση πριν την εκτέλεση της παραγγελίας.

**Σύντομα θα είναι διαθέσιμη η αποστολή προϊόντων και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Courier Services

 

ΠΡΟΣΟΧΗ
Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, όπως επίσης δεν είναι δυνατή η παραλαβή και εκτέλεση συνταγών.
 
 • Κωδικός Προϊόντος: 318907
 • Barcode: 933454213
 • UPC:
 • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
 • 29,00€


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΟΡΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για Αγορές άνω των 39€ στην Ελλάδα

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή & Αντικαταβολή για Αγορές άνω των 39€ στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε Ελλάδα, Κύπρο & Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ σε Ελλάδα, Κύπρο & Χώρες Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΠΛΗΡΩΜΗ με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, Paypal, & Τραπεζική Κατάθεση

ΠΛΗΡΩΜΗ με Αντικαταβολή, Πιστωτική Κάρτα, Paypal, & Τραπεζική Κατάθεση

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: + 30 211 411 0579 & +30 211 800 1410

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ: +30 211 411 0579 | +30 211 800 1410

ΩΡΑΡΙΟ: ΔΕΥ-ΠΑΡ:09:00-18:00 / ΣΑΒ:10:30-13:00

Οι εκπτώσεις στα προϊόντα ισχύουν μόνο για ηλεκτρονική αγορά & δεν υπάρχει η

δυνατότητα παραλαβής της ηλεκτρονικής παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα - φαρμακείο

 

Το Triadenor FB Health Nutraceutical είναι συμπλήρωμα διατροφής που βοηθά στην αντιμετώπισ..
21,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 17,34€
Το Quetidia FB Health Nutraceutical βοηθά για την αντιμετώπιση του άγχους και είναι βασισ..
31,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 25,40€
Novia Health Petagran Petasites 60caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Ανακούφιση των Συμπτωμάτων Ημικρανίας) -10 %
Novia Health Petagran Petasites 60caps (Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Ανακούφιση των Συμπτωμάτων Ημικρ..
21,01€ 18,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,25€
FB Health Nutraceutical Vivimind 50mg 60tabs (Συμπλήρωμα Διατροφής που Προστατεύει τις Λειτουργίες τ..
39,01€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,46€
NOW 5HTP 50mg 30caps -40 %
NOW 5HTP 50mg 30caps Το NOW® 5-HTP προέρχεται από το φυτό Griffonia Simplicifolia και είναι ασφαλ..
19,80€ 11,88€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,58€
Vichy Slow Age Eye Cream 15ml (Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών) -32 %
Vichy Slow Age Eye Cream 15ml (Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών)  Καθημερινή κρέμα ματιών που προλ..
25,99€ 17,67€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,25€
Solgar Ester C 1000mg 30 tabs (Βιταμίνη C) -35 %
Όλοι γνωρίζουν τα οφέλη της βιταμίνης C και την συνεισφορά της στην άμυνα του οργανισμού. Λίγοι γνωρ..
20,96€ 13,62€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,99€
Dukan Βιολογικό Πίτουρο Βρώμης 500gr -20 %
Dukan Βιολογικό Πίτουρο Βρώμης 500gr  Πίτουρο Βρώμης Dukan   Η βρώμη είναι ένα δη..
5,24€ 4,19€
Χωρίς ΦΠΑ: 3,71€
Vicks Vapopads VBR7E Paediatrics Ανταλλακτικές Ταμπλέτες Παιδιατρικές (7 τεμάχια) ΝΕΟ -15 %
Vicks Vapopads VBR7E Paediatrics Ανταλλακτικές Ταμπλέτες Παιδιατρικές (7 τεμάχια) Οι ταμπλέτες Vi..
12,90€ 10,96€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,84€
Viogenesis Vitamin K2 225μg & D3 4000iu 60 tabs (Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνη Κ2 & D3) ΝΕΟ -25 %
Βιταμίνη Κ2 μενακινόνη και βιταμίνη D3, φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων DEPOT. Πατέντα η οποία επιτρέ..
35,00€ 26,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,17€
Viogenesis Vitamin D3 Plus 2500iu Depot 90 tabs (Συμπλήρωμα Διατροφής Βιταμίνη D3 σε Δισκία Βραδείας Αποδέσμευσης) ΝΕΟ -25 %
Βιταμίνη D3 ενισχυμένη με βιταμίνη C και ψευδάργυρο, φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων DEPOT. Πατέντ..
15,50€ 11,63€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,38€
Viogenesis Vitamin B12 1mg Depot 30 tabs (Βιταμίνη Β12 Μεθυλοκοβαλαμίνη) ΝΕΟ -25 %
Βιταμίνη Β12 μεθυλοκοβαλαμίνη, φαρμακοτεχνικής μορφής δισκίων DEPOT. Πατέντα η οποία επιτρέπει, χ..
15,50€ 11,63€
Χωρίς ΦΠΑ: 9,38€
Viogenesis Pregnamol 30 caps (Συμπλήρωμα Διατροφής με Βιταμίνες και Μέταλλα) ΝΕΟ -25 %
Φόρμουλα ειδικά σχεδιασμένη για την επαρκή κάλυψη των διατροφικών αναγκών των γυναικών κατά τη διάρκ..
19,00€ 14,25€
Χωρίς ΦΠΑ: 11,49€