ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

CLA

CLA: Η καινοτομία στο αδυνάτισμα
 
Το Συζευγμένο Λινολεϊκό Οξύ (CLΑ) είναι ένας ειδικός τύπος απαραίτητου λιπαρού οξέος ω-6 με 18 άτομα άνθρακα και 2 συζευγμένους διπλούς δεσμούς. Λειτουργεί ασκώντας θετική επίδραση στον μεταβολισμό του λίπους και της πρωτεΐνης, δηλαδή βοηθάει το σώμα να αξιοποιήσει τις πρωτεΐνες και τα λίπη για καλύτερη ανάπτυξη των μυών και καύση του λίπους. Επίσης προσφέρει ισχυρή αντί-οξειδωτική προστασία και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.
 
Το CLΑ είναι διάσημο για τις λιποδιαλυτικές ικανότητές του, αλλά έχει εξίσου εντυπωσιακά αποτελέσματα στην καταπολέμηση του καρκίνου. Εκατοντάδες έρευνες πρόσφατες αλλά και παλιότερες έχουν αποφανθεί με βεβαιότητα ότι αυτό το «καλό» λιπαρό οξύ όχι μόνο φροντίζει την εμφάνιση του σώματός μας, αλλά και την υγεία του, καθώς μπορεί να μειώσει το επίπεδο της χοληστερίνης και των τριγλυκεριδίων και να αναστρέψει τις αγγειακές αθηρωματικές βλάβες.
 
13 Προϊόντα
245 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 48.95€
30.35€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής