ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Χρόνια / Αυτοάνοσα Νοσήματα

Το ανοσοποιητικό σύστημα αποτελεί το βασικό αμυντικό σύστημα του οργανισμού μας. Είναι αυτό που ενεργοποιεί τα κατάλληλα μόρια για να επιτεθεί ο οργανισμός μας σε οτιδήποτε ξένο εισέλθει με μοναδικό σκοπό να τον διατηρήσει ασφαλή. Ο τρόπος που το καταφέρνει είναι αρκετά πολύπλοκος και θα μπορούσε να περιγράφει με μία πρόταση ως εξής: Το ανοσοποιητικό σύστημα αναγνωρίζει τον εχθρό που του επιτίθεται και τον καταστρέφει. Υπάρχουν όμως  περιπτώσεις που δεν δουλεύει άρτια και δεν είναι προς όφελος του οργανισμού.  Τέτοιες περιπτώσεις αποτελούν τα αυτοάνοσα νοσήματα.

Αυτοάνοσο νόσημα ονομάζεται η πάθηση κατά την οποία το ανοσοποιητικό σύστημα επιτίθεται-στρέφεται εναντίον των δικών του συστατικών, είτε παράγοντας αντισώματα (αυτοαντισώματα) που αναγνωρίζουν σαν ξένα και καταστρέφουν τα δικά του κύτταρα είτε ενεργοποιώντας κύτταρα που κατευθύνονται εναντίον των κυττάρων του οργανισμού.  

Χρόνια νοσήματα θεωρούνται αυτά στα οποία παρουσιάζεται μια ή παραπάνω παθολογικές καταστάσεις, οι οποίες θα παραμείνουν προσωρινά για αρκετούς μήνες ή και μόνιμες. Τα χρόνια νοσήματα αποτελούν στην εποχή μας μαζί με τα αυτοάνοσα τη μεγαλύτερη απειλή για την υγεία μας.

5 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής