ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Θηλασμός

Ο θηλασμός προσφέρει πολλά οφέλη τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα. Ορισμένα σημαντικά οφέλη περιλαμβάνουν:

Διατροφικά Οφέλη: Το γάλα του μαστού παρέχει τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το μωρό για την υγιή ανάπτυξη, όπως πρωτεΐνες, λιπαρά, ανθρακούχα, βιταμίνες και μέταλλα.
Ανοσολογικά Οφέλη: Το μητρικό γάλα περιέχει αντισώματα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα του μωρού, βοηθώντας το να προστατευτεί από λοιμώξεις και άλλα νοσήματα.
Συναισθηματική Σύνδεση:Ο θηλασμός ενισχύει τον δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού, δημιουργώντας ένα αίσθημα εγγύτητας και ασφάλειας.
Προστασία από Χρόνιες Παθήσεις:Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θηλασμός μπορεί να προστατεύσει τόσο το μωρό όσο και τη μητέρα από ορισμένες χρόνιες παθήσεις, όπως τον διαβήτη και την παχυσαρκία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) και άλλοι υγειονομικοί οργανισμοί προτείνουν τον θηλασμό ως τον καλύτερο τρόπο διατροφής για τα βρέφη για τα πρώτα έξι μήνες της ζωής τους, με συνέχεια και πρόσθετα τρόφιμα μέχρι τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια.

7 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής