ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Συσκευές Waterfloss

Οι συσκευές water floss ή ηλεκτρικά οδοντικά νήματα, είναι συσκευές που χρησιμοποιούν νερό ή άλλο υγρό για τον καθαρισμό της περιοχής μεταξύ των δοντιών και κάτω από τη γραμμή των ούλων. Αυτές οι συσκευές παρέχουν μια εναλλακτική μέθοδο για τον καθαρισμό μεταξύ των δοντιών σε σχέση με τη χρήση οδοντικού νήματος.

Οι συσκευές αυτές αντικαθιστούν το οδοντικό νήμα, προσφέροντας μια ευκολότερη και πιο ευχάριστη εμπειρία καθαρισμού μεταξύ των δοντιών. Οι περισσότερες συσκευές επιτρέπουν τη ρύθμιση της πίεσης του νερού για να προσαρμοστεί στις ανάγκες και την ευαισθησία των χρηστών.

Οι συσκευές αυτές μπορεί να συμβάλλουν στην υποστήριξη της υγείας των ούλων, καθώς το νερό μπορεί να φτάσει σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσει το οδοντικό νήμα.

1 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής