ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Νήματα

Το νήμα δοντιών είναι ένα αποτελεσματικό εργαλείο για τον καθαρισμό των μεσοδοντίων χώρων και την αφαίρεση των πλάκας μεταξύ των δοντιών. Η χρήση του νήματος δοντιών προσθέτει έναν επιπλέον βαθμό καθαρισμού στην καθημερινή οδοντική φροντίδα.

Το νήμα δοντιών συνιστάται να χρησιμοποιείται καθημερινά ως μέρος της οδοντικής φροντίδας. Η τακτική χρήση βοηθά στην απομάκρυνση της πλάκας και των τροφίμων που μπορεί να παγιδεύονται μεταξύ των δοντιών.

Κατά τη χρήση του νήματος δοντιών, εισάγετε το νήμα ανάμεσα στα δόντια και κάντε απαλές κινήσεις προς τα επάνω και προς τα κάτω, αγγίζοντας τις πλευρές κάθε δοντιού. Αποφύγετε τη δύναμη που μπορεί να προκαλέσει τραυματισμό στα ούλα.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι νημάτων δοντιών, όπως το παραδοσιακό νήμα, τα ελαστικά νήματα, τα νήματα με κερί, και άλλα. Μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα νήματα για να βρείτε αυτό που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Συμπληρωματική Χρήση: Το νήμα δοντιών μπορεί να χρησιμοποιείται συμπληρωματικά με άλλες μεθόδους καθαρισμού, όπως της χρήστης οδοντόβουρτσας και στοματικού διαλύματος.

Η χρήση του νήματος δοντιών είναι σημαντική για την πρόληψη της πλάκας, της τερηδόνας και των προβλημάτων των ούλων.

33 Προϊόντα
29 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 4.41€
3.53€
35 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 5.39€
4.32€
49 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 7.60€
6.08€
34 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 5.25€
4.20€
46 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 7.20€
5.76€
38 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 5.29€
4.76€
46 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 7.20€
5.76€
32 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 4.94€
3.95€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής