ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Βουρτσάκια Μεσοδοντίων

Τα μεσοδοντιακά βουρτσάκια είναι μικρά εργαλεία καθαρισμού που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό των επιφανειών μεταξύ των δοντιών, γνωστών και ως μεσοδόντια χώροι. Είναι σχεδιασμένα να φτάνουν σε αυτούς τους στενούς χώρους, όπου η οδοντόβουρτσα δεν μπορεί να φτάσει εύκολα.

Τα μεσοδοντιακά βουρτσάκια έχουν συνήθως λεπτό, καμπυλωτό ή κυλινδρικό κεφάλι που είναι επικαλυμμένο με ειδικό υλικό, το οποίο βοηθάει στον καθαρισμό των επιφανειών των δοντιών και των περιοχών μεταξύ τους, ενώ παράλληλα παρέχει απαλότητα για να μην προκαλεί ζημίες στα ούλα.

Οι διαφορετικές μάρκες προσφέρουν μεσοδοντιακά βουρτσάκια σε διάφορα μεγέθη και σχήματα, προσαρμοσμένα σε διάφορα μεγέθη διαστημάτων μεταξύ των δοντιών. Η χρήση μεσοδόντιων βουρτσακίων μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της καλής υγείας των ούλων και την πρόληψη της παροδοντίτιδας.

96 Προϊόντα
21 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 4.01€
2.60€
21 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 4.01€
2.60€
44 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 6.11€
5.50€
44 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 6.11€
5.50€
51 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 9.00€
6.30€
36 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 6.30€
4.41€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής