ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Πιτυρίδα

Η πιτυρίδα είναι ένα φυσιολογικό κομμάτι του κύκλου ζωής του δέρματος και των τριχών. Είναι ένα ελαφρύ, λεπτό στρώμα ξηρού δέρματος που αποτελείται από νεκρά κύτταρα του δέρματος. Οι κύτταρα αυτά χάνονται από το κεφάλι και το σώμα καθημερινά καθώς αντικαθίστανται από νέα που αναπτύσσονται στη βάση των τριχών.

Όταν, όμως, η παραγωγή πιτυρίδας αυξάνεται σημαντικά, μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα. Η υπερβολική παραγωγή πιτυρίδας είναι συχνά συνδεδεμένη με την προκαλούμενη από μύκητες περιοχή του τριχωτού της κεφαλής, που είναι γνωστή ως πιτυρίαση (dandruff).

Η πιτυρίαση συνήθως δεν είναι σοβαρή, αλλά μπορεί να προκαλέσει ενόχληση και να επηρεάσει την ποιότητα ζωής. Τα αντιπιτυριδικά σαμπουάν και άλλα προϊόντα περιποίησης μπορούν να βοηθήσουν στον έλεγχο της πιτυρίασης. Εάν κανείς ανησυχεί για την κατάστασή του, είναι πάντα σημαντικό να συμβουλευτεί έναν επαγγελματία υγείας για περαιτέρω αξιολόγηση και συμβουλές.

50 Προϊόντα
98 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 12.95€
10.37€
132 Πόντοι
Π.Λ.Τ. 19.90€
16.32€
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής