ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Αντιηλιακή Προστασία / After Sun

Τα αντηλιακά μαλλιών είναι προϊόντα περιποίησης που σχεδιάστηκαν για να προστατεύουν τα μαλλιά σας από τις αρνητικές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας.

Τα μαλλιά, όπως και η επιδερμίδα, μπορούν να επηρεαστούν από τον ήλιο, τη θάλασσα και τον άνεμο. Τα αντηλιακά μαλλιών παρέχουν προστασία, ενυδάτωση και περιποίηση. 

Τα αντηλιακά μαλλιών συνήθως περιέχουν φίλτρα UV που βοηθούν στο να απορροφούν ή να ανακλούν τις βλαβερές ακτίνες UV του ηλίου. 

Πολλά προϊόντα περιλαμβάνουν ενυδατικά συστατικά για τη διατήρηση της υγρασίας των μαλλιών και την αποφυγή της ξηρότητας που μπορεί να προκαλέσει η ηλιακή ακτινοβολία.

Είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα αντηλιακό προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες των μαλλιών σας, είτε πρόκειται για βαμμένα, ξηρά, λιπαρά, ή άλλου τύπου μαλλιά.
11 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής