ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Βρεφικά

 

Η ηλιακή ακτινοβολία δεν έχει μόνο άμεση επίδραση στην επιδερμίδα μας μέσω των ακτίνων UVB που προκαλούν εγκαύματα, αλλά και μακροχρόνια επίδραση, μέσω των ακτίνων UVA.

Οι UVA ακτίνες εισχωρούν βαθιά στο δέρμα και προκαλούν ρυτίδες, πανάδες, κηλίδες και μελανώματα. Για να προστατεύσουμε λοιπόν, τον εαυτό μας, αλλά και τα παιδιά μας, δεν εκτιθέμεθα στον ήλιο χωρίς αντηλιακό.

Όταν αγοράζετε αντηλιακό για εσάς ή το μωρό σας, το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι ο δείκτης προστασίας. Ο αριθμός αυτός δείχνει πόσες φορές περισσότερο μπορεί να μείνει κάτω από τον ήλιο το παιδί που το φορά σε σχέση με το χρονικό διάστημα που επιτρέπεται να μείνει κάτω από τον ήλιο χωρίς αυτό.

Επιπλέον, είναι καλό να κάνετε μια μικρή δοκιμή επάνω στην επιδερμίδα του παιδιού προτού αγοράσετε το αντηλιακό, για να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί και αλλεργίες. Θα πρέπει επίσης να το ανανεώνετε συχνά και να το απλώνεται στο παιδάκι σας κάθε φορά που βγαίνει από τη θάλασσα, σε στεγνό και καθαρό δέρμα, για να απορροφάται καλύτερα.

20 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής