ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ
Είσοδος στον λογαριασμό σας

Το καλάθι μου

Προϊόντα: {{countCartProducts}}
Σύνολο : {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ - {{(cartDefaultCouponDiscount * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ = {{((cartTotal - cartDefaultCouponDiscount) * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€ {{(cartTotal * selectedCurrency.rate).toFixed(2)}}€

Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 39.00€

Αναζήτηση

Υποκατάστατα Καφέ

Η υπερβολική κατανάλωση καφέ μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στην υγεία. Ξεκινώντας από το κεντρικό νευρικό σύστημα, οι μεγάλες ποσότητες καφεΐνης μπορούν να προκαλέσουν αϋπνίες, νεύρα και συνεχόμενη υπερδιέγερση.
 
Ακόμα και αν το άτομο καταφέρει να κοιμηθεί, ο ύπνος είναι σύντομος και κακής ποιότητας. Επίσης, λόγω της έκκρισης του γαστρικού οξέος που προκαλεί, η καφεΐνη μπορεί να προκαλέσει ή να επιδεινώσει τα ήδη υπάρχοντα πεπτικά έλκη.
 
Τα υποκατάστατα καφέ έχουν συνήθως ως βάση το κριθάρι ή την σόγια και λόγω έλλειψης καφεΐνης, δεν προκαλούν αϋπνίες, στομαχικές διαταραχές ή καρδιακές αρρυθμίες.
 
Μπορούν να καταναλωθούν ανά πάσα στιγμή, ακόμα και βράδυ, χωρίς να προκαλούν νευρικότητα ή υπερδιέγερση, ενώ η γεύση τους δεν διαφέρει από αυτήν του απλού καφέ.
 
2 Προϊόντα
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ & Αντικαταβολή για αγορές άνω των 39€ εντός Ελλάδος
ΤΑΧΥΤΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ Παράδοση σε Ελλάδα,Κύπρο & Άλλες 20 Χώρες της Ε.Ε
AΣΦΑΛΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ με 4 διαθέσιμους τρόπους πληρωμής