Αποδοχή Cookies: Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του www.familypharmacy.gr και για την βελτίωση της δικής σας εμπειρίας όταν το επισκέπτεστε. Πατήστε το «Χ» για να συνεχίσετε ή καντε κλικ εδω για να δείτε λεπτομερείς περιγραφές των τύπων cookies και να επιλέξετε αν θα αποδεχτείτε ορισμένα cookies ή όχι.

Πολιτική Απορρήτου

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
 
Προσωπικά στοιχεία πελάτη
 
Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr και να πραγματοποιηθεί παραγγελία με προϊόντα της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από την πλευρά του πελάτη.
 
Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθούν τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
  • Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας
  • Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή/και σταθερού)
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail (προαιρετική για τους πελάτες επισκέπτες / υποχρεωτική για τους πελάτες με λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα)
Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από κάθε πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.
 
Το www.familypharmacy.gr συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών & μεταφορών (για παράδειγμα τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier) κλπ.) απαραίτητων για την διενέργεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή/και την εξασφάλιση των δεδομένων ή/και την εξυπηρέτηση των χρηστών του διαδικτυακού τόπου www.familypharmacy.gr. 
 
Οι πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. 
 
Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς & τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.
 
Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν οι πελάτες, ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr , καθώς η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα στο ηλεκτρονικό σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας EFG EUROBANK.
 
Το www.familypharmacy.gr κάνει χρήση των πληροφοριών του πελάτη που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας, προκειμένου να το προσωπικό του να επικοινωνήσει με αυτός σχετικά με:
  • Την παράδοση της παραγγελίας στη διεύθυνση αποστολής
  • Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη
  • Για επεξεργασία/διαγραφή της ηλεκτρονικής παραγγελίας λόγω ελλείψεων προϊόντων
  • Για ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα
  • Για ενημέρωση σχετικά με ειδικές προσφορές του www.familypharmacy.gr
  • Για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. 
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.familypharmacy.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@familypharmacy.gr. 
 
Η προσκόμιση προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του πελάτη, σημαίνει ότι συναινεί ώστε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό www.familypharmacy.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. 
 
Το www.familypharmacy.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και το τεχνικό προσωπικό της ιστοσελίδας να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 
 
Σε καμία άλλη περίπτωση το www.familypharmacy.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη συναίνεση του πελάτη, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. 
 
Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση όπως για παράδειγμα σε περίπτωση αίτησης των δικαστικών αρχών.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.familypharmacy.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προσωπικά στοιχεία πελάτη

Για να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr και να πραγματοποιηθεί παραγγελία με προϊόντα της εταιρείας, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από την πλευρά του πελάτη.

Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθούν τα παρακάτω προσωπικά δεδομένα:
  • Ονοματεπώνυμο
  • Διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής)
  • Διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας
  • Αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή/και σταθερού)
  • Ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail (προαιρετική για τους πελάτες επισκέπτες / υποχρεωτική για τους πελάτες με λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα)
Η εταιρεία επεξεργάζεται τα δεδομένα των πελατών τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1 (β) Ν. 2472/1997, με σκοπό την υλοποίηση της παραγγελίας που δόθηκε από κάθε πελάτη και με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν κινηθεί η διαδικασία που ορίζει η νομοθεσία για την άρση του απορρήτου (Ν. 2225/1994) ή τυχόν υποχρεώσεις που απορρέουν από την εθνική εφαρμογή της Οδηγίας 24/2006.

Το www.familypharmacy.gr συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών πληρωμών & μεταφορών (για παράδειγμα τράπεζες, υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων όπως το Paypal, εταιρείες μεταφορών και ταχυμεταφορών (courier) κλπ.) απαραίτητων για την διενέργεια της επιχειρηματικής δραστηριότητας ή/και την εξασφάλιση των δεδομένων ή/και την εξυπηρέτηση των χρηστών του διαδικτυακού τόπου www.familypharmacy.gr. 

Οι πάροχοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. 

Οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς & τους νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας.

Τα στοιχεία των πιστωτικών καρτών που χρησιμοποιούν οι πελάτες, ΔΕΝ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΑΙ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr , καθώς η όλη διαδικασία λαμβάνει χώρα στο ηλεκτρονικό σύστημα της συνεργαζόμενης τράπεζας EFG EUROBANK.

Το www.familypharmacy.gr κάνει χρήση των πληροφοριών του πελάτη που αποστέλλονται κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής παραγγελίας, προκειμένου να το προσωπικό του να επικοινωνήσει με αυτός σχετικά με:
  • Την παράδοση της παραγγελίας στη διεύθυνση αποστολής
  • Για επιβεβαίωση και ταυτοποίηση του πελάτη
  • Για επεξεργασία/διαγραφή της ηλεκτρονικής παραγγελίας λόγω ελλείψεων προϊόντων
  • Για ενημέρωση σχετικά με νέα προϊόντα
  • Για ενημέρωση σχετικά με ειδικές προσφορές του www.familypharmacy.gr
  • Για παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. 
Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες από το www.familypharmacy.gr στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@familypharmacy.gr. 

Η προσκόμιση προσωπικών δεδομένων εκ μέρους του πελάτη, σημαίνει ότι συναινεί ώστε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από το προσωπικό www.familypharmacy.gr για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. 

Το www.familypharmacy.gr απαιτεί από τους υπαλλήλους του και το τεχνικό προσωπικό της ιστοσελίδας να παρέχουν στους χρήστες-πελάτες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. 

Σε καμία άλλη περίπτωση το www.familypharmacy.gr δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη συναίνεση του πελάτη, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού. 

Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεγεί online χωρίς την εκ μέρους σας πρότερη συναίνεση όπως για παράδειγμα σε περίπτωση αίτησης των δικαστικών αρχών.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.familypharmacy.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997


Πολιτική Χρήσης Cookies

Πληροφορίες για τα Cookies

Ο διαδικτυακός τόπος www.familypharmacy.gr χρησιμοποιεί Cookies για την καλύτερη λειτουργία του.

Χρησιμοποιώντας τους πόρους του παρόντα δικτυακού τόπου, συναινείτε στη χρήση των Cookies σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρέχονται στο παρόν. Εάν δεν συναινείτε στη χρήση αυτών των Cookies, παρακαλώ όπως τα απενεργοποιήσετε χρησιμοποιώντας τις οδηγίες που σας παρέχονται παρακάτω.

Τι είναι τα Cookies?

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στον υπολογιστή σας από τους ιστότοπους, τους οποίους επισκέπτεσθε και χρησιμοποιούνται ευρέως για την πιο αποτελεσματική λειτουργία των ιστότοπων, για να συγκρατούν στη μνήμη τους τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν και να βελτιώσουν ή/και να εμπλουτίσουν την εμπειρία σας στον ιστότοπο που επισκέπτεσθε.

Μπορούν επίσης να βοηθήσουν έτσι ώστε να εξασφαλίσουν ότι οι διαφημίσεις που βλέπετε στον ιστότοπο σχετίζονται περισσότερο με τις προτιμήσεις και τα ενδιαφέροντά σας.

Δεν χρησιμοποιούμε cookies για να προσδιορίσουμε την ταυτότητά σας, αλλά μόνον για να μπορεί ο ιστότοπος να λειτουργεί καλύτερα με τρόπο που να σας εξυπηρετεί.

Πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε ή διαγράψετε τα Cookies;

Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies χρησιμοποιόντας τη ρύθμιση στο φυλλομετρητή σας που σας επιτρέπει να αρνείστε τη ρύθμιση ορισμένων cookies. Ωστόσο, αν χρησιμοποιείτε τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας για να απενεργοποιήσετε όλα τα cookies (συμπεριλαμβανομένων των βασικών cookies) ενδεχομένως δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα σημεία του ιστοτόπου μας ή σε άλλους ιστοτόπους που τυχόν επισκέπτεσθε.

Απενεργοποιώντας ένα Cookie ή μια κατηγορία Cookies δεν διαγράφει το Cookie από τον φυλλομετρητή σας. Θα πρέπει να προβείτε σε αυτή την ενέργεια ξεχωριστά στον φυλλομετρητή σας.