Cookies: Τα cookies είναι σημαντικά για τη σωστή λειτουργία του www.familypharmacy.gr και για την βελτίωση της δικής σας εμπειρίας όταν το επισκέπτεστε. Πατήστε το «Χ» για να συνεχίσετε ή πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.
Όροι Χρήσης: Ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος www.familypharmacy.gr. Πατήστε το «Χ» για να συνεχίσετε ή πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα.

Helenvita Anti-Hair Loss: Η δύναμη της φύσης και της επιστήμης για την υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

Αναρτήθηκε: Peny 10/12/2018 0 Σχόλια

Helenvita Anti-Hair Loss: Η δύναμη της φύσης και της επιστήμης για την υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης

 

Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, η καινοτόμος σειρά Helenvita Anti-Hair Loss αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης

 

Τα στατιστικά του προβλήματος της τριχόπτωσης μιλούν από μόνα τους: 40% του ανδρικού πληθυσμού «υποφέρουν» από το πρόβλημα αυτό χάνοντας σημαντικό ποσοστό των μαλλιών τους μέχρι την ηλικία των 35 χρόνων, ενώ το ποσοστό αυτό ανεβαίνει στο 65% και στο 80% στην ηλικία των 60 και 80 χρόνων αντίστοιχα.

 

Η ανδρογενής αλωπεκία, ευθύνεται για το 95% της απώλειας των μαλλιών στους άνδρες όπου το 1/3 μέχρι τα 35 τους χάνουν σε κάποιο βαθμό σημαντικό μέρος των μαλλιών τους. Η απώλεια, όμως, των μαλλιών ή κοινώς τριχόπτωση δεν επηρεάζει μόνο τους άνδρες, αλλά επηρεάζει σημαντικά και τις γυναίκες, και μπορεί να είναι είτε μόνιμη είτε προσωρινή.

 

Ανεξάρτητα, όμως, από την διάρκεια του προβλήματος και το φύλλο, δεν παύει να επηρεάζει αρνητικά την ζωή, την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση του πάσχοντος ανθρώπου. Το άγχος, οι ορμόνες, οι διάφορες δερματικές παθήσεις, αλλά και τα γονίδια, καθώς και η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι μερικά από τα αίτια ενός προβλήματος, που απασχολεί ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό του πληθυσμού.

 

Η τρίχα είναι ένας ζωντανός οργανισμός και ως τέτοιος έχει τρεις φάσεις ζωής: την αναγενή, η οποία είναι η περίοδος ανάπτυξης της τρίχας,  την καταγενή, η οποία ορίζεται ως η περίοδος υποστροφής και την τελογενή, η οποία είναι η φάση της αδράνειας. Κατά τις φάσεις αυτές η τρίχα αντικαθίσταται και αναπτύσσεται ξανά. Στο πλαίσιο αυτό της αναγέννησης της τρίχας, φυσιολογικά χάνουμε 50-100 τρίχες καθημερινά. Το πρόβλημα εστιάζεται στην κατάσταση της τριχόπτωσης κατά την οποία πέφτουν περισσότερες από 100 τρίχες ημερησίως και οι οποίες δεν εμφανίζονται ξανά. Αυτό είναι που αποκαλούμε παθολογική τριχόπτωση και είναι αυτή που προκαλεί και το πρόβλημα της αραίωσης.

 

Οι ειδικοί της Helenvita θέλοντας να δώσουν μια αποτελεσματική λύση στην υποστηρικτική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, κατάφεραν να «ενώσουν» φυσικά συστατικά, απαλά στην επιδερμίδα, με νέες καινοτόμες ουσίες εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια των προϊόντων όταν χρησιμοποιούνται παράλληλα με τις κλασσικές θεραπευτικές ουσίες, καλύπτοντας έτσι ένα μεγάλο κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στο πρόβλημα της τριχόπτωσης.

 

Η κλινικά αποδεδειγμένη δράση των συστατικών και η μοναδική σύνθεση της σειράς συμβάλλουν αποτελεσματικά στην θρέψη, στην αναζωογόνηση και την αναγέννηση της τρίχας παρατείνοντας έτσι τον κύκλο ζωής της. Χάρη στην κατοχυρωμένη πατέντα του καινοτόμου συστατικού Redensyl®, το οποίο δρα στον πυρήνα του προβλήματος και στο παραδοσιακό συστατικό Auxina Tricogena® που εξασφαλίζει την φυσιολογική θρέψη της τρίχας, τα προϊόντα της σειράς Helenvita Anti-Hair Loss επαναφέρουν την χαμένη υγρασία και λάμψη στα ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενώ η καφεΐνη που περιέχουν βελτιώνει την μικροκυκλοφορία και παρατείνει τον κύκλο ζωής της τρίχας.

 

Κλινικές μελέτες που έγιναν στο τμήμα Δερματολογίας της Φαρμακευτικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  απέδειξαν ότι η εφαρμογή του προϊόντος στο τριχωτό της κεφαλής, ελαχιστοποίησε το ποσοστό μαλλιών που βρίσκεται σε τελογενή φάση. Επίσης, η ίδια έρευνα έδειξε ότι σε μεγάλο ποσοστό των συμμετέχοντων, βελτιώθηκε σημαντικά ο ρυθμός ανάπτυξης της τρίχας.

 

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ HELENVITA ANTI-HAIR LOSS
Η ολοκληρωμένη σειρά Helenvita Anti-Hair Loss έχει όλα όσα χρειαζόμαστε για να αντιμετωπίσουμε υποστηρικτικά το πρόβλημα της τριχόπτωσης. Όταν η τρίχα αναπτύσσεται, τα μοναδικά συστατικά επιταχύνουν τον ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών και διευρύνουν τον κύκλο ζωής της τρίχας χαρίζοντας ζωντάνια και όγκο στα μαλλιά, ενώ όταν η τρίχα είναι νεκρή βοηθούν στην αναδόμηση κι αιμάτωση του θύλακα της τρίχας συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη της νέας τρίχας.
 
 

Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Shampoo
Καθαρίζει επιμελώς το τριχωτό της κεφαλής ενώ ταυτόχρονα περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά. Περιέχει συστατικά που τρέφουν τη ρίζα καθώς κι επιλεγμένα συστατικά από γιαούρτι που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά και τα κάνουν πιο ευκολοχτένιστα.

 


Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Lotion
Η τονωτική λοσιόν Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Lotion περιορίζει την τριχόπτωση και δυναμώνει τα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τρέφει τη ρίζα και συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη της τρίχας. Η λοσιόν είναι κατάλληλη και για χρήση σε συνδυασμό με άλλα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται για την πληρέστερη αντιμετώπιση της τριχόπτωσης σύμφωνα με τις οδηγίες του ειδικού γιατρού.


Η τονωτική γέλη  Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Gel και η μάσκα Helenvita Anti-Hair Loss Tonic Mask δυναμώνουν την τρίχα και λόγω της ανάλαφρης σύνθεσής τους προσθέτουν όγκο στα μαλλιά κάνοντάς τα να φαίνονται λαμπερά και δυνατά χωρίς να τα βαραίνουν.

 


Helenvita Anti-Hair Loss Vitamins
Περιέχουν τα απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που συμβάλλουν στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, των νυχιών και της επιδερμίδας. Η βιταμίνη Α που περιέχουν συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης της επιδερμίδας, ενώ η αντιοξειδωτική βιταμίνη C βοηθά στον φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου.
 
 

Τα προϊόντα Helenvita διατίθενται από την ελληνική φαρμακευτική εταιρία PHARMEX, με εξειδίκευση στο χώρο των δερματολογικών και καλλυντικών προϊόντων, και θα τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα.